Oglašavanje

Oglašavanje

Capital Holding nudi idealne, različite pozicije oglasa, po pristupačnim cijenama, smještene u srcu grada. Možete birati između medijske fasade kao jednog od najvećih reklamnih površina u zemlji, prostora unutar Capital Tower-a i ispred Tower-a, kao i reklamne pozicije kreirane za promociju vaših proizvoda ili usluga.

Led Outdoor displej sastavni je dio modernog grada i predstavlja reklamni, arhitektonski i umjetnički potencijal.

Smješteno je na jednom od najprometnijih raskrižja u Sarajevu, gdje, prema službenim istraživanjima, dnevno cirkulira više od 180.000 ljudi.

Sa više od 13 kvadratnih metara reklamnog prostora, Capital Tower oglašivačima pruža ogromno područje za promociju brendova i prikazivanje video sadržaja na impresivan i jedinstven način. Oglašavanje i promocija sadržaja sa Facebooka i Instagrama putem feeda, kao i informacija o događajima u Capital Tower-u. Ovim sadržajem vaša reklamna poruka postaje središnji dio informacijskog centra grada.

Potrošači izloženi ovoj vrsti oglašavanja skloniji su većem interesu za reklamiranu robu i usluge. Studija Britanske asocijacije Outdoor Media Center iz 2013. godine, koja je istraživala utjecaj oglašavanja na vjerovatnoću kupovine, pokazala je da se većina potrošača odlučuje na kupnju robe koja se oglašava putem ovog marketinškog kanala.

Neka vaša poruka zasja u novom svjetlu!

Trg Capital Tower-a idealno je mjesto za promociju bilo koje marke ili događaja. Ako želite pokrenuti promociju ili događaj u Capital Toweru, kontaktirajte nas putem e-maila:

Capital Tower Sarajevo, kao društveno odgovoran centar, podržava nekomercijalne događaje.

Kontakt

  • Džemala Bijedića bb, 71000 Sarajevo, BiH
  • + 387 62 097 337
    +387 62 107 800
  • [email protected]
Sarajevo, BiH
Monday - Friday
(08:30 am - 16:30 pm)